11 Aralık 2014 Perşembe

Merhaba Arkadaşlar Hoşgeldiniz!!...  :)  
Bu blogumuzda sizin işlediğiniz matematik dersinizin cebirsel ifadeler konusunu içeren bir ders çalışma alanı hazırladık. 
Sizler bu ders çalışma alanımızda bir çok faydalı araçlar kullanacaksınız. 

Peki.. Bu Blogumuzu Nasıl Kullanacağız??

İlk önce bu alanda yukarı da yer alan sekmelerle istediğiniz çalışma alanına ulaşabilirsiniz. Örneğin, yazılı bir şekilde cebirsel ifadeleri çalışmak istiyorsanız yazılı konu anlatım linkine tıklamalı, videolu anlatımdan faydalanmak istiyorsak videolu konu anlatımına tıklamalıyız. Eğer dersimizi çalışdık ve kendimizi daha iyi geliştirmek istiyorsak testler ve etkinlikler ya da sınav soruları linkine tıklayarak hem bu sitede hem de başka sitelerden ulaşabileceğiniz farklı soru tiplerini bulabilirsiniz. Tabi bu dersi biz eğlenceli hale de getirebiliriz. Eğer istersen sen uygulamalı oyunlar linkine tıklayarak da oyun oynayarak öğrenebilirsin. Bir de bu sitenin kurucusuna sorun varsa ya da paylaşmak istediğin bir şey varsa onu da iletişim sayfasından yapabilirsin.

Sağ tarafta yer alan arama motoru ile sayfada istediğin aramayı yapabilirsin. Sol tarafta ise bu sitede değil başka sitelerden de sınıf seviyene göre kolayca erişebileceğin bazı linkler bulabilrsin. bir diğer yanda da cebirsel ifadeler hakkında bilgi edinmek istersen bunu rahatlıkla linke tıklayarak ulaşabilirsin.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder